کانال های از پیش عایق شده
یکی از بهترین جایگزین ها برای کانالهای گالوانیزه ،کانالهای از پیش عایق شده می باشد این کانال ها تشکیل شده از دو ورق آلومینیومی که بین آنها عایق پلی یورتان یا فنولیک قراردارد که در ضخامتهای مختلف تولید می گردد.
در چند سال گذشته یکی از مسائل موجود در صنعت ، ذخیره سازی انرژی می باشد که با معرفی این نوع محصول به صنعت ساختمان گام بزرگی در ذخیره سازی انرژی برداشته شده است .
لذا شرکت سفیر ارم با استفاده از تکنسین های متخصص و خلاق که خود توانایی محاسبه ،طراحی و ساخت این کانالها را دارند سعی نموده در پیشبرد این صنعت گام های موثری بردارد.
در چند سال گذشته یکی از مسائل موجود در صنعت ، ذخیره سازی انرژی می باشد که با معرفی این نوع محصول به صنعت ساختمان گام بزرگی در ذخیره سازی انرژی برداشته شده است .
با استفاده از کانالهای از پیش عایق شده معایبی از قبیل :
عایق کاری کانال های گالوانیزه
هوابند کردن آنها(بندکشو)
استفاده از نخ نسوز در بین فلنچ ها (نخ نسوز از آزبست ساخته شده که سرطان زا می باشد و استفاده از آن در تهویه مطبوع بسیار خطرناک می باشد.)
مدت زمان ساخت طولانی
صداهای ناهنجار در پروژه ها و... حل گردیده است.
مزایای کانال های از پیش عایق شده
مقاومت بالا در برابر رطوبت نسبت به کانالهای گالوانیزه (جلوگیری از کندانس )
سرعت بالاتر در اجرای آنها نسبت به کانال گالوانیزه
ضریب انتقال حرارت بسیار کم
عاری از گازهای HCFC و CFC
چند نکته کلیدی در مورد کانالهای از پیش عایق شده
در طراحی و محاسبه آن دقت گردد.بهترین حالت طراحی این است که هوا به مرور تقسیم گردد به این معنی که در همان ابتدا کانال (کانال اصلی)دریچه هواطراحی نگردد.
به علت ضخامت ورق در این نوع کانال حدودا" ۲ سانتی متر در قسمت تقسیم هوا (take off) باید سایز کانال و ضخامت محاسبه گردد
استفاده ازدستگاه خم کن در تمام نقاطی که خم باید اجرا گردد.
حتما" از چسب مخصوص این کانالها استفاده گردد. در سالهای گذشته به علت هزینه کمتر از چسب های نامرغوب استفاده می شد که بعد از مدتی خاصیت چسبندگی آن از بین رفته وموجب بازشدن می شوند. اما چسب مخصوص این کانال قابلیت چسبندگی خود را در دماهای بالا و پایین از دست نمی دهد.
حجم فشار هوا در این نوع کانالها محدود بوده به همین علت هرگز از آنها در فشار و هوای بالا استفاده نگردد مثلا" در ابتدای هوای ورودی هواسازهای بزرگ ، در اگزاست رستورانهای بزرگ. زیرا به علت فشار مثبت و منفی بسیار زیاد، کانال از هم جدا می شود.